موارد ب و ج، برای تکمیل عبارت صورت سوال مناسب اند.
بررسی همۀ موارد:
الف. با توجه به این خطوط کتاب درسی:« پس از انتقال پیام، مولکول های ناقل باقی مانده، باید از فضای همایه ای تخلیه شوند تا از انتقال بیش از حد پیام جلوگیری و امکان انتقال پیام های جدید فراهم شود. این کار با جذب دوبارۀ ناقل به یاختۀ پیش همایه ای انجام میشود، همچنین آنزیم هایی ناقل عصبی را تجزیه میکنند. » میتوان گفت ناقلین عصبی ممکن است پس از ورود به مایع بین یاخته ای به گیرندۀ غشایی خود متصل نشوند.
ب. اینترفرون نوع 2 ،نوعی پیک شیمیایی است که میتواند از یاخته های کشندۀ طبیعی( لنفوسیت های غیراختصاصی) ترشح شود و منجر به فعال شدن درشت خوارها گردد.
ج. هورمون های ضدادراری و اکسیتوسین، در جسم یاخته ای گروهی از یاخته های عصبی هیپوتالاموس ساخته میشوند و برای ترشح به هیپوفیز پسین منتقل میگردند. این هورمون ها در هیپوتالاموس ساخته و توسط هیپوفیز پسین ترشح میشوند.
د. در بدن انسان میتوان هورمون هایی را یافت که برای اثر بر یاختۀ هدف خود از حفرات قلبی عبور نمیکنند. از جمله این هورمون ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. انسولین و گلوکاگون به هنگام اثر بر یاخته هایی از کبد. این هورمون ها پس از ترشح از پانکراس از طریق سیاهرگ هایی به سیاهرگ باب کبدی و از آنجا به کبد وارد میشوند.
2. هورمون های تیروئیدی که از خون خارج نمیشوند و بر روی یاخته های از خون اثر میگذارند.
3.هورمون های آزادکننده و مهارکننده ای که از هیپوتالاموس ترشح شده و بر هیپوفیز پیشین اثر میگذارند.