گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر دو پیشامد $A$ و $B$، مستقل از یکدیگر و $P(A\left| B \right.)=\frac{2}{3}$ و $P(A-B)=\frac{1}{4}$، حاصل $P(B-A)$ چقدر است؟

1 ) 

$\frac{5}{24}$

2 ) 

$\frac{1}{6}$

3 ) 

$\frac{7}{24}$

4 ) 

$\frac{3}{8}$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

می‌دانيم اگر دو پيشامد $A$ و $B$، مستقل از يكديگر باشند، آن‌گاه $P(A\left| B \right.)=P(A)$ است. همچنين در صورتی كه دو پيشامد $A$ و $B$ مستقل از هم باشند، پيشامدهای $A$ و ${B}'$ و نیز پیشامدهای ${A}'$ و $B$، مستقل از هم هستند. در نتيجه داريم:

$P(A-B)=P(A\bigcap {B}')=\frac{1}{4}\Rightarrow P(A)P({B}')=\frac{1}{4}$

$\Rightarrow \frac{2}{3}\times P({B}')=\frac{1}{4}\Rightarrow P({B}')=\frac{3}{8}$

بنابراین $P({A}')=1-\frac{2}{3}=\frac{1}{3}$ و $P(B)=1-\frac{3}{8}=\frac{5}{8}$ است و داریم:

$P(B-A)=P(B\bigcap {A}')=P(B)P({A}')=\frac{5}{8}\times \frac{1}{3}=\frac{5}{24}$

تحلیل ویدئویی تست

مجید قادری