کدام یک از عبارتها درست است؟
عوامل محیطی مانند رطوبت، اکسیژن، نور و دما در چگونگی و زمان نگهداری غذا مؤثرند.
2 )
در محیط گرم، میکروبها شروع به رشد و تکثیر نموده تا جایی که مادهی غذایی کپک زده و سرانجام فاسد میشود.
3 )
تهیه و تولید سریعتر یا کندتر یک فراوردهی غذایی، نقشی در کیفیت و زمان ماندگاری آن ندارد.
4 )
در کرمان برای کاهش سرعت فاسد شدن مغز خوراکیهایی مانند آفتابگردان، پسته و ... از آنها شیرینی قاووت تهیه میکنند.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!