گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

به‌ترتیب هر یک از عبارت‌های زیر دلالت به کدام یک از انواع سه گانه تعارض دارد؟

الف) امید بعد از قهرمانی در رشته دوچرخه سواری بین ازدواج با دختر مورد علاقه‌اش و مهاجرت به کشور دیگر برای ادامهٔ فعالیت ورزشی حرفه‌ای خود، دچار تعارض شده است.

ب) سینا برای رفتن به سرکار باید خدمت سربازی را بگذارند. او از یک سو، به شاغل شدن علاقمند است و از سوی دیگر از رفتن به سربازی بیزار است. او در تصمیم‌گیری دچار تعارض شده است.

پ) آسیه دچار بیماری نادری شده است. او میان انتخاب زنده ماندن و روش‌های دشوار درمان دچار تعارض شده است.

ت) نیلوفر برای جبران بدهی‌هایش باید به شغل کم درآمدی راضی شود. چرا که کار دیگری برای او پیدا نمی‌شود. از سوی دیگر جبران نکردن بدهی‌هایش او را به زندان می‌اندازد. نیلوفر در تصمیم‌گیری بین اشتغال در یک شغل کم درآمد و افتادن به زندان دچار تعارض شده است.

1 ) 

«گرایش ـ اجتناب» ـ «گرایش ـ اجتناب» ـ «اجتناب ـ اجتناب» ـ «اجتناب ـ اجتناب»

2 ) 

«گرایش ـ گرایش» ـ «گرایش ـ اجتناب» ـ «گرایش ـ اجتناب» ـ «اجتناب ـ اجتناب»

3 ) 

«اجتناب ـ اجتناب» ـ «گرایش ـ گرایش» ـ «گرایش ـ اجتناب» ـ «گرایش ـ اجتناب»

4 ) 

«گرایش ـ گرایش» ـ «اجتناب ـ اجتناب» ـ «گرایش ـ گرایش» ـ «گرایش ـ اجتناب»

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

تعارض ناشی از ناتوانی در تصمیم‌گیری برای انتخاب دو موضوع جذاب و خواستنی، تعارض «گرایش ـ گرایش» است. رفتن به کشور خارجی برای ادامه فعالیت ورزشی و ازدواج با دختر مورد علاقه، هر دو موقعیت مطلوبی را برای امید ایجاد می‌کند. سینا در موقعیتی است که موضوع برای آنان خوشایند است (شاغل شدن) و از سوی دیگر برای او، موضوع آن‌ها ناخوشایند است (سربازی) در واقع تعارض بین دو امر خواستنی و ناخواستنی را تعارض «گرایش ـ اجتناب» می‌گویند. و اما تعارض‌هایی که برای فرد نامطلوب و غیرخواستنی است را تعارض «اجتناب ـ اجتناب» می‌نامند. نیلوفر بین کاری که آن را دوست ندارد و رفتن به زندان دچار این نوع تعارض شده است و همینطور آسیه نیز بین یک امر خواستنی یعنی زنده ماندن از یک بیماری نادر و امر ناخواستنی یعنی روش دشوار درمان، دچار تعارض «گرایش ـ اجتناب» شده است.

تحلیل ویدئویی تست

محمد پارسامنش