گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در رابطه با شکل شماره‌ی ........... می‌توان گفت ......... . 

1 ) 

1-  پیوندهایی که منشأ تشکیل و ایجاد آن هستند، توسط آنزیم‌هایی، بین بخش‌هایی از زنجیره‌های پلی پپتیدی برقرار می‌شوند.

2 ) 

2-  تاخوردگی‌های پروتئین‌ها در این ساختار شروع‌شده که برهم‌کنش‌های آب‌گریز بین رشته‌ها منشأ تشکیل این ساختار است.

3 ) 

1-  با وجود برخی پیوندهایی که در آن، برخلاف ساختار 2 وجود ندارند، قسمت‌های پروتئین به‌صورت به‌هم‌پیچیده  در کنار هم قرار می‌گیرند.

4 ) 

2- پیوندهایی که منشأ تشکیل این ساختار هستند، در کنار برخی از انواع پیوندهای دیگر مثل یونی و کووالانسی، موجب تثبیت ساختار 1 می‌شوند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

سؤال درباره ساختارهای مختلف پروتئین‌ها مطرح‌شده است.

شکل (1) ساختار دوم پروتئین را نشان می‌دهد و شکل (2) ساختار سوم پروتئین را نشان می‌دهد.

1)- پیوندهای هیدروژنی منشأ تشکیل ساختار دوم هستند. دقت کنیم برقراری پیوند هیدروژنی خود به خودی و بدون نیاز به آنزیم صورت می‌گیرد.

 2)- دقت کنیم در ساختار سوم تاخوردگی بیشتر صفحات رخ می‌دهد (نه شروع!)

 3)- در ساختار دوم پروتئین فقط پیوند هیدروژنی و پیوند پپتیدی بین آمینواسیدها وجود دارد؛ اما در ساختار سوم علاوه بر پیوندهای هیدروژنی جدید، پیوندهای اشتراکی و یونی و ... مجموعه نیروی این پیوندها قسمت‌های مختلف پروتئین را به‌صورت به‌هم‌پیچیده نگه می‌دارد.

 4)- این گزینه به‌صورت برعکس بیان‌شده است؛ پس نادرست است.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

کمال  فرهی فر