گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام عامل می‌تواند سرعت واکنش آنزیمی را کاهش دهد بدون آن‌که آنزیم را تخریب کند؟

1 ) 

دمای بالا

2 ) 

تغییر دائمی pH

3 )  کمبود ماده‌ی زمینه

4 ) 

دناتوره شدن

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

اگر ماده‌ی زمینه کم باشد، فعالیت آنزیم کاهش می‌یابد اما آنزیم همچنان سالم باقی می‌ماند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

حمید سیاح