گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

آنزیم‌هایی که دی ساکاریدها را تجزیه می‌کنند ................ .

1 ) 

می‌توانند نشاسته را هیدرولیز کنند.

2 ) 

از غدد بزاقی دهان نیز ترشح می‌شوند.

3 ) 

در محیط اسیدی معده نیز فعالیت می‌کنند.

4 ) 

برای هر بار تجزیه نیاز به یک مولکول آب دارند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بررسی گزینه ها:

1) آنزیم ها اختصاصی عمل می کنند و آنزیمی که یک نوع دی ساکارید را تجزیه می کند، بر انواع دی ساکارید های دیگر و پلی ساکاریدها بی اثر است.

2) غدد بزاقی آمیلاز ترشح می کنند که بر پلی ساکاریدنشاسته اثر می کند نه بر دی ساکارید.

3) آنزیم های کربوهیداز ( تجزیه کننده هیدرات ها کربن) باید در محیط خنثی و یا کمی قلیایی مانند روده باریک عمل خود را انجام دهند.

4) هر مولکول دی ساکارید با مصرف یک مولکول آب ، توسط آنزیم مخصوص خود هیدرولیز شده و به 2 مولکول مونوساکارید تبدیل می شود.( رجوع شود به شکل 24 -الف و ب صفحه 35 کتاب زیست شناسی 1)

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

رضا برحمت