برای تهیهی نبات از محلول غلیظ شکر در آب از کدام ویژگی مواد استفاده میشود؟
1 )
تفاوت چگالی مواد در دماهای مختلف
2 )
تفاوت دمای ذوب و جوش آب خالص با آب ناخالص
تفاوت انحلال پذیری شکر در دماهای مختلف
4 )
تفاوت انبساط گرمایی آب با مواد دیگر
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
برای تهیهی نبات از محلول غلیظ شکر در آب از کدام ویژگی مواد استفاده میشود؟
1 )
تفاوت چگالی مواد در دماهای مختلف
2 )
تفاوت دمای ذوب و جوش آب خالص با آب ناخالص
تفاوت انحلال پذیری شکر در دماهای مختلف
4 )
تفاوت انبساط گرمایی آب با مواد دیگر