گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

 برای تهیه‌ی نبات از محلول غلیظ شکر در آب از کدام ویژگی مواد استفاده می‌شود؟

1 ) 

تفاوت چگالی مواد در دماهای مختلف 

2 ) 

تفاوت دمای ذوب و جوش آب خالص با آب ناخالص

3 ) 

تفاوت انحلال پذیری شکر در دماهای مختلف 

4 ) 

تفاوت انبساط گرمایی آب با مواد دیگر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

با سرد شدن تدریجی محلول سیرشده و داغ شکر در آب بلورهای نبات تشکیل می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

عباس خیرخواه