{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

منشأ بوی خوش شکوفه‌ها، گل‌ها، عطرها و نیز بو و طعم میوه‌ها ناشی از وجود گروهی از مواد آلی به‌نام ............... است. برای نمونه، بو و طعم آناناس به‌دلیل وجود ............... می‌باشد.

1 ) 

استرها ـ اتیل بوتانوات

2 ) 

پلی‌استرها ـ بوتیل اتانوات

3 ) 

استرها ـ بوتیل اتانوات

4 ) 

پلی‌استرها ـ اتیل بوتانوات

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

استرها گروهی از مواد آلی هستند كه بوی خوش شكوفه‌ها، گل‌ها، عطرها و نيز بو و طعم ميوه‌ها ناشی از وجود آن‌هاست.

برای نمونه، بو و طعم خوش آناناس به‌دليل وجود اتيل بوتانوآت با فرمول ${{C}_{6}}{{H}_{12}}{{O}_{2}}$ و ساختار مولکولی زیر است:

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

حسن نصیری