گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

مجموع ریشه‌های معادلهٔ ${{9}^{x+1}}={{3}^{{{(x-2)}^{2}}}}$ کدام است؟

1 ) 

6-

2 ) 

6

3 ) 

3

4 ) 

3-

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

نکته: مجموع ریشه‌های معادلهٔ درجه دوم $a{{x}^{2}}+bx+c=0$ برابر $-\frac{b}{a}$ است.

نکته: ${{a}^{x}}={{a}^{y}}\Rightarrow x=y$       $(a\gt 0,a\ne 1)$

نکته: ${{({{a}^{x}})}^{y}}={{a}^{xy}}$

ابتدا طرفین معادله را هم‌ پایه می‌کنیم:

${{9}^{x+1}}={{3}^{{{(x-2)}^{2}}}}\Rightarrow {{({{3}^{2}})}^{x+1}}={{3}^{{{(x-2)}^{2}}}}\Rightarrow {{3}^{2x+2}}={{3}^{{{x}^{2}}-4x+4}}\Rightarrow {{x}^{2}}-4x+4=2x+2\Rightarrow {{x}^{2}}-6x+2=0$

بنابراين مجموع ريشه‌های اين معادله برابر است با: $\frac{-(-6)}{1}=6$

تحلیل ویدئویی تست

مهدی برگی