جمود نعشی چیست؟
1 )
لاشه به نوع حیوان و میزان ذخیره گلیکوژنی آن بستگی دارد و معمولاً از 5 زمان میخواهد که لاشه به جمود کامل برسد.
پس از کشتار است که از ذبح دام در عضلات به وجود میآید و ماهیچه شروع به سفت شدن (انقباض) میکند.
3 )
انتقال اکسیژن و مواد معدنی به عضله و نیز دفع مواد زائد متوقف میشود. در نتیجه سلول، مواد غذایی و اکسیژن را دریافت نمیکند.
4 )
حدود صدها ترکیب مانند هیدروکربنها، آلدئیدها، کتونها، الکلها، فورانها، ترکیبات سولفوره و ... در گوشت وجود دارند.
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!