گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

با دقت در آیهٔ شریفهٔ (وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِی عِلْمًا) کدام مطلب دریافت می‌گردد و کدام روایت در راستای تأیید صفتی در همین  باب است که معلم باید به آن متصف باشد؟  

1 ) 

زیادشدن خود من از طریق تحصیل - «ای داوود! اگر دست خود را تا مرفق، در دهان افعی (اژدها) بگذاری، بهتر از حاجت خواستن از نداری است که دارنده شده است.»

2 ) 

بصیرت و شناخت عمیق داشتن - «سزاوار است که عاقل از مستی و پول و قدرت و علم و مدح و جوانی بپرهیزد که هر کدام از این مستی‌ها بوی ناخوشی دارد؛ عقل را می‌رباید و وقار را سبک می‌کند.»

3 ) 

زیادشدن خود من از طریق تحصیل - «علوم ما در هر شب و روز زیاد می‌شود و اگر اضافه نشود، ذخیره‌های علمی ما از بین می‌رود.»

4 ) 

بصیرت و شناخت عمیق داشتن - «ای داوود! اگر دست خود را تا مرفق، در دهان افعی (اژدها) بگذاری، بهتر از حاجت خواستن از نداری است که دارنده شده است.»

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

قرآن کریم به پیامبر (ص) می‌فرماید: (وَ قُلْ رَبِّ زِدْنِی عِلْمًا) در این عبارت، توسعۀ روح نهفته‌شده؛ یعنی زیاد شدن خود من از طریق تحصیل. نه تنها علم، بلکه هر نعمتی نیاز به ظرفیت دارد؛ چرا که اگر آن نعمت را بدون ظرفیت لازم به ما بدهند، اسباب دردسر می‌شود. مثلاً اگر کسی به پول زیادی برسد، در   حالی‌که ظرفیت آن را ندارد، از پول خود مغرور می‌شود؛ به‌گونه‌ای که امام صادق (ع) به داود رقّی فرمودند: «ای داوود! اگر دست خود را تا مرفق در دهان   افعی (اژدها) بگذاری، بهتر از حاجت خواستن از نداری است که دارنده شده است.»

(فصل 2 مهارت معلمی - صفحهٔ 64)

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!