یک گیاه شناس آلمانی مدلی برای جابهجایی شیرۀ پرورده ارائه کرده است. در ارتباط با این مدل، نمیتوان گفت که ......
1 )
ورود قند از محل منبع به آوند آبکشی با صرف انرژی زیستی صورت میگیرد.
2 )
سرعت حرکت شیرۀ پرورده پس از افزایش ورود قند به آوند آبکشی افزایش مییابد.
3 )
ورود مواد آلی از عناصر آوندی همانند خروج آنها نیازمند هیدرولیز مولکول ATP است.
در باربرداری آبکشی که مولکول ATP مصرف میگردد، فشار اسمزی درون آوند آبکشی افزایش مییابد.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!