گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

یک گیاه شناس آلمانی مدلی برای جابه‌جایی شیرۀ پرورده ارائه کرده است. در ارتباط با این مدل، نمی‌توان گفت که ......

1 ) 

ورود قند از محل منبع به آوند آبکشی با صرف انرژی زیستی صورت می‌گیرد.

2 ) 

سرعت حرکت شیرۀ پرورده پس از افزایش ورود قند به آوند آبکشی افزایش می‌یابد.

3 ) 

ورود مواد آلی از عناصر آوندی همانند خروج آن‌ها نیازمند هیدرولیز مولکول ATP است.

4 ) 

در باربرداری آبکشی که مولکول ATP مصرف می‌گردد، فشار اسمزی درون آوند آبکشی افزایش می‌یابد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

حرکت شیرۀ پرورده از طریق میان‌یاخته (سیتوپلاسم) یاخته‌های زندۀ آبکشی و از یاخته‌ای به یاختۀ دیگر انجام می‌شود. بنابراین حرکت شیرۀ پرورده از شیرۀ خام کندتر و پیچیده‌تر است. یک گیاه شناس آلمانی به نام ارنست مونش، الگوی جریان فشاری را برای جابه‌جایی شیرۀ پرورده، ارائه داده است. در باربرداری آبکشی هم مواد آلی از آوند آبکشی خارج می‌شوند و هم آب، در نتیجه فشار اسمزی کاهش می‌یابد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

نادر شکفته جولاندان