گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تجزیه عبارت ${a^2}(1 - x) + ({b^2} + {c^2} - 2bc)(x - 1)$کدام عامل وجود ندارد؟

1 ) 

$a + b - c$

2 ) 

$a - b + c$

3 ) 

$b + c - a$

4 ) 

$x - 1$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

می‌دانیم ${b^2} + {c^2} - 2bc$ یک اتحاد مربع دوجمله‌ای است.

${a^2}(1 - x) + ({b^2} + {c^2} - 2bc)(x - 1) \to $

و برابر است با ${(b - c)^2}$ از طرفی $(1 - x) =  - (x - 1)$ پس از عبارت $(1 - x)$ فاکتور می‌گیریم.

$\begin{gathered}
   = {a^2}(1 - x) + {(b - c)^2}(x - 1) = (1 - x)\left( {{a^2} - {{(b - c)}^2}} \right) \hfill \\
   \Rightarrow (a - (b - c))(a + (b - c)) \hfill \\
   = (a - b + c)(a + b - c) \hfill \\ 
\end{gathered} $

در نهایت تجزیه عبارت به صورت:

$\begin{gathered}
  {a^2}(1 - x) + ({b^2} + {c^2} - 2bc)(x - 1) \hfill \\
   = (1 - x)(a - b + c)(a + b - c) =  \hfill \\
   = (x - 1)( - a + b - c)(a + b - c) \hfill \\ 
\end{gathered} $

و در هر حالت گزینه 3 در بین تجزیه نیست.

تحلیل ویدئویی تست

روح الله میرزایی