همۀ موارد نادرست هستند.
بررسی همۀ موارد:
الف. همانطور که در شکل روبهرو مشاهده میکنید، گروهی از گیرندههای چشایی، در تماس با یک رشتۀ عصبی و برخی دیگر از آنها، در تماس با دو رشتۀ عصبی قرار دارند. بنابراین این مورد نیز در ارتباط با همۀ گیرندههای چشایی صادق نیست.
ب. با توجه به شکل روبهرو، در هر جوانۀ چشایی، انواعی از یاختهها قابل مشاهده هستند. گروهی از این یاختهها که به آنها یاختههای پشتیبان گفته میشود، در یک انتهای خود به منفذ جوانۀ چشایی ختم میشوند. گروهی دیگر از این یاختهها ضمن قرار داشتن در قاعدۀ جوانه، کوچکتر بوده و انتهای آنها در مجاورت منفذ جوانۀ چشایی و رشتۀ عصبی قرار نمیگیرد.
ج. انواعی از یاختههای پوششی در مجاورت گیرندههای بویایی در بینی قرار دارند. توجه داشته باشید که تنها گروهی از آنها، هستۀ خود را در سطحی پایینتر از هستۀ گیرندههای بویایی قرار میدهند. توجه کنید این یاختههای پوششی از سایر یاختههای پوششی سقف حفرۀ بینی کوچکتر اند.
د. با توجه به شکل روبهرو، که نشان دهندۀ چگونگی انتقال پیام عصبی بویایی به دستگاه عصبی مرکزی است، در مییابید که هر گیرندۀ بویایی طی ترشح ناقل عصبی به فضای سیناپسی، در انتقال پیام عصبی به یاختۀ عصبی موجود در یکی از لوبهای بویایی نقش دارد.