مولكولی كه طعم و بوی دارچين به طور عمده به آن وابسته است دارای گروه عاملی . . . و فرمول مولكولی . . . است، همچنين مولكولی كه طعم و بوی زردچوبه به طور عمده به آن وابسته است دارای گروه عاملی . . . و فرمول مولكولی . . . است.
1 )
آلدهید - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$ - کتون - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$
آلدهید - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$ - کتون - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$
3 )
کتون - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$ - آلدهید - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$
4 )
کتون - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$ - آلدهید - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$
پاسخ تشریحی :