گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

مولكولی كه طعم و بوی دارچين به طور عمده به آن وابسته است دارای گروه عاملی . . . و فرمول مولكولی . . . است، همچنين مولكولی كه طعم و بوی زردچوبه به طور عمده به آن وابسته است دارای گروه عاملی . . . و فرمول مولكولی . . . است.

1 ) 

آلدهید - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$ - کتون - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$

2 ) 

آلدهید - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$ - کتون - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$

3 ) 

کتون - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$ - آلدهید - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$

4 ) 

کتون - ${{C}_{9}}{{H}_{10}}O$ - آلدهید - ${{C}_{13}}{{H}_{16}}O$

پاسخ تشریحی :

تحلیل ویدئویی تست

علی بشیرنژاد