گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

كدام گزینه نادرست است؟

1 ) 

شمار اتم‌های كربن در بنز آلدهید و 2- هپتانون با هم یكسان است.

2 ) 

طعم و بوی گشنیز و رازیانه به طور عمده به گروه عاملی هیدروكسیل $(-OH)$ وابسته است.

3 ) 

گروه‌های عاملی در دارچین و زردچوبه به ترتیب آلدهیدی و كتونی می‌باشد.

4 ) 

شمار اتم‌های كربن در یكی از تركیب‌های آلی موجود در دارچین كه ایجاد كنندهٔ طعم آن است، برابر 9 می‌باشد.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

1) درست ـ فرمول مولکولی بنز آلدهید، ${{C}_{7}}{{H}_{6}}O$  و فرمول مولکولی 2- هپتانون، ${{C}_{7}}{{H}_{14}}O$ می‌باشد.

2) نادرست – به طور عمده طعم و بوی گشنیز به گروه عاملی الكلی و طعم و بوی رازیانه به گروه عاملی اتری مربوط است.

3) درست – با توجه به ساختار آن‌ها

4) درست

تحلیل ویدئویی تست

مرتضی اوحدی فر