گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

در تابع با ضابطه‌ی $f(x)={{\left( \sqrt{\frac{x+2}{2x-3}} \right)}^{3}}$، حاصل $\underset{x\to 2}{\mathop{\lim }}\,\frac{f(x)-f(2)}{x-2}$، کدام است؟

1 ) 

$-21$

2 ) 

$-18$

3 ) 

$12$

4 ) 

$15$

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

می‌دانیم $\underset{x\to 2}{\mathop{\lim }}\,\frac{f(x)-f(2)}{x-2}={f}'(2)$، پس باید ابتدا ${f}'(x)$ و از روی آن ${f}'(2)$ را محاسبه کنیم:

$f(x)={{\left( \sqrt{\frac{x+2}{2x-3}} \right)}^{3}}\Rightarrow f(x)={{\left( \frac{x+2}{2x-3} \right)}^{\frac{3}{2}}}\Rightarrow {f}'(x)=\frac{3}{2}{{\left( \frac{x+2}{2x-3} \right)}^{\frac{3}{2}-1}}{{\left( \frac{x+2}{2x-3} \right)}^{\prime }}$

$\Rightarrow {f}'(x)=\frac{3}{2}{{\left( \frac{x+2}{2x-3} \right)}^{\frac{1}{2}}}\left( \frac{-7}{{{(2x-3)}^{2}}} \right)\Rightarrow {f}'(2)=\frac{3}{2}\times \sqrt{\frac{2+2}{4-3}}\times \frac{-7}{{{(4-3)}^{2}}}=-21$  

تحلیل ویدئویی تست

سید حجت طبائی