گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام ویژگی بخش پایینی خمیر کره، نسبت به بخش بالایی آن می تواند وجود جریان همرفتی در گوشته را توجیه کند؟

1 ) 

بیشتر بودن سرعت حرکت

2 ) 

بیشتر بودن چگالی

3 ) 

بیشتر بودن دما

4 ) 

بیشتر بودن فشار

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

 دمای زیاد بخش پایین نسبت به بخش بالایی خمیر کره می تواند باعث انبساط این مواد و کاهش چگالی آن ها نسبت به ماده های بالای خمیر کره می شود . این اختلاف چگالی باعث ایجاد جریان همرفتی در گوشته شود

تحلیل ویدئویی تست

میلاد شاکری