کدام ویژگی بخش پایینی خمیر کره، نسبت به بخش بالایی آن می تواند وجود جریان همرفتی در گوشته را توجیه کند؟
1 )
بیشتر بودن سرعت حرکت
2 )
بیشتر بودن چگالی
بیشتر بودن دما
4 )
بیشتر بودن فشار
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
کدام ویژگی بخش پایینی خمیر کره، نسبت به بخش بالایی آن می تواند وجود جریان همرفتی در گوشته را توجیه کند؟
1 )
بیشتر بودن سرعت حرکت
2 )
بیشتر بودن چگالی
بیشتر بودن دما
4 )
بیشتر بودن فشار