گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  آیا شما ربات هستید؟
  فرم معتبر نیست.

کدام گزینه درباره همه ترکیبات رنگی‌ای که در گیاهان دارای خاصیّت پاداکسندگی (آنتی‌اکسیدانی) می‌باشند، درست است؟

1 ) 

هنگام رشد جوانه‌ها و تشکیل پایه‌های جدید برای گیاه سیب‌زمینی مصرف می‌شوند.

2 ) 

می‌توانند در پاییز و با کم شدن طول روز، تجزیه شده و جای خود را به ترکیبات دیگر بدهند.

3 )  علاوه بر مغز در بهبود کارکرد سایر اندام‌های بدن نیز نقش مثبتی دارند.

4 ) 

در نوعی اندامک حاوی انواعی از نوکلئیک اسیدها دیده می‌شوند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

ترکیبات رنگی داخل واکوئل (مثل آنتوسیانین) و رنگ‌دیسه‌ها (کروموپلاست‌ها) خاصیت پاداکسندگی (آنتی‌اکسیدانی) دارند. این ترکیبات در پیشگیری از سرطان و بهبود کارکرد مغز و سایر اندام‌های بدن نقش مثبتی دارند.

گزینه «1»: نشادیسه نوعی دیسه سرشار از نشاسته می‌باشد که فاقد رنگیزه است و در رشد جوانه‌ها و تشکیل پایه‌های جدید گیاه سیب‌زمینی نقش دارد.

گزینه «2»: در طول پاییز و با کم شدن طول روز، در برخی گیاهان ساختار سبزدیسه‌ها تغییر کرده و به رنگ‌دیسه تبدیل می‌شوند. در برخی گیاهان هم عکس این پدیده دیده می‌شود و با کاهش میزان نور، رنگ دیسه‌ها به سبزدیسه‌ها تبدیل می‌شوند.

گزینه «4»: در داخل واکوئل برخلاف دیسه‌ها انواعی از نوکلئیک اسیدها دیده نمی‌شوند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

حمید سیاح