{{ (unreadNum > 99)? '+99' : unreadNum }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
{{ number }}

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

دانش شيمی در چند مورد از موارد زير می‌تواند به ما كمک كند؟ 

الف) حفظ كيفيت مواد غذايی                            ب) افزايش ارزش غذايی و زمان ماندگاری خوراكی‌ها

پ) آگاهی از مقدار انرژی مواد غذايی                   ت) تولید و فراوری مواد غذایی

1 ) 

1

2 ) 

2

3 ) 

3

4 ) 

4

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

با دانش شيمی، در توليد انبوه به دليل فساد مواد غذايی، حفظ كيفيت و ارزش مواد غذايی قابل‌توجه است. $\leftarrow $ درستی مورد (الف)

با استفاده از مواد نگهدارنده، آنتی‌اكسيدان‌ها، ذرات نانو در بسته‌بندی مواد غذايی می‌توان زمان نگهداری را افزايش داد. $\leftarrow $ درستی مورد (ب)

به كمک علم شيمی می‌توان ارزش غذايی (ارزش سوختی) مواد غذايی را تعيين نمود (رژيم لاغری و چاقی ) $\leftarrow $ درستی مورد (پ)

پيشرفت دانش و فناوری موجب شده است كه توليد فراورده‌های كشاورزی و دامی افزايش يابد. $\leftarrow $ درستی مورد (ت) 

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

کرامت زمانی