درس 6: بیماریهای غیر واگیر
                                سلامت و بهداشت
                دوازدهم
                متوسطه دوم نظری
                                    ادبیات و علوم انسانی
                
                                     درسنامه آموزشی این مبحث
                            
        
        
        
        
        
کدامیک از چربیهای موجود در مواد غذایی، موجب افزایش سطح کلسترول و بالا رفتن احتمال بیماریهای قلبی - عروقی میشوند؟
اسیدهای چرب اشباع
2 )
اسیدهای چرب غیر اشباع
3 )
اسیدهای چرب ترانس
4 )
موارد ب و ج
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
    
 
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                        