گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  تعداد مشاهده رایگان باقی مانده: 3 صفحه

کدام مورد وجه اشتراک گیرنده‌های حسی مؤثر بر درک مزۀ غذاهای حاوی آمینواسید گلوتامات در بدن انسان، محسوب می‌شود؟

الف) داشتن فضای بین یاخته‌ای اندک

ب) تماس با مایع حاوی آنزیم‌های گوارشی آمیلاز

ج) تعداد ساختار درون یاخته‌ای حاوی رنابسپاراز 3

د) مجاورت با یاخته‌های متصل به شبکۀ گلیکوپروتئین‌های رشته‌ای

1 ) 

ب و د

2 ) 

الف و ج

3 ) 

الف و ب

4 ) 

ج و د

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

صورت سوال چی میگه؟ گیرنده‌های چشایی و بویایی، در درک مزۀ غذا نقش ایفا می‌کنند. موارد ج و د به درستی بیان شده‌اند.

بررسی همۀ موارد:

الف. فضای بین یاخته‌ای اندک از ویژگی‌های یاخته‌های بافت پوششی است. اما گیرنده‌های بویایی، یاختۀ عصبی هستند و آکسون و دندریت دارند.

ب. گیرنده‌های چشایی با مایع بزاق در تماس بوده که حاوی آنزیم‌های گوارشی مثل آمیلاز است. گیرنده‌های بویایی در سقف حفرۀ بینی قرار دارند و این بخش، مایع حاوی آنزیم‌های گوارشی آمیلاز ندارد.

ج. آنزیم رنابسپاراز 3 در هسته یاخته‌های یوکاریوتی قرار دارد. هر دو نوع گیرنده، تک هسته‌ای هستند. پس تعداد اندامک‌های دارای آنزیم رنابسپاراز 3 در آن‌ها یکسان است.

د. یاخته‌های پوششی، به غشای پایه متصل هستند. همان‌طور که به یاد دارید غشای پایه شبکه‌ای از رشته‌های پروتئینی و گلیکوپروتئینی است. هر دو نوع گیرنده در مجاورت یاخته‌های پوششی قرار گرفته‌اند.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

جلال الدین گنج خانلو