صورت سوال چی میگه؟ گیرندههای چشایی و بویایی، در درک مزۀ غذا نقش ایفا میکنند. موارد ج و د به درستی بیان شدهاند.
بررسی همۀ موارد:
الف. فضای بین یاختهای اندک از ویژگیهای یاختههای بافت پوششی است. اما گیرندههای بویایی، یاختۀ عصبی هستند و آکسون و دندریت دارند.
ب. گیرندههای چشایی با مایع بزاق در تماس بوده که حاوی آنزیمهای گوارشی مثل آمیلاز است. گیرندههای بویایی در سقف حفرۀ بینی قرار دارند و این بخش، مایع حاوی آنزیمهای گوارشی آمیلاز ندارد.
ج. آنزیم رنابسپاراز 3 در هسته یاختههای یوکاریوتی قرار دارد. هر دو نوع گیرنده، تک هستهای هستند. پس تعداد اندامکهای دارای آنزیم رنابسپاراز 3 در آنها یکسان است.
د. یاختههای پوششی، به غشای پایه متصل هستند. همانطور که به یاد دارید غشای پایه شبکهای از رشتههای پروتئینی و گلیکوپروتئینی است. هر دو نوع گیرنده در مجاورت یاختههای پوششی قرار گرفتهاند.