گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اسیدهای خوراکی (مانند آبلیمو) نسبت به اسیدهای صنعتی (مانند جوهر نمک):

1 ) 

پی‌اچ (pH) کمتری دارند (قوی‌ترند).

2 ) 

پی‌اچ (pH) بیشتری دارند (ضعیف‌ترند).

3 ) 

رنگ‌بری قوی‌تری دارند.

4 ) 

با فلزات واکنش شدیدتری می‌دهند.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

مقیاس pH از 0 تا 14 است. 0 تا 7 اسیدی است. هرچه عدد به 0 نزدیک‌تر باشد، اسید قوی‌تر است. اسیدهای خوراکی (ضعیف) pH بالاتری (نزدیک به 3 تا 5) نسبت به اسیدهای صنعتی (نزدیک به 0 یا 1) دارند. اسیدهای صنعتی بسیار قوی‌تر و خطرناک‌ترند.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

امیرحسین عبادی