اگر در محیط زندگی باکتری E.coli، گلوکز، لاکتوز و مالتوز وجود داشِته باشد، حتماً .......
1 )
فرآیند استفاده از انرژی ذخیرهشده در مواد آلی افزایش مییابد.
2 )
این هیدراتهای کربن بدون دخالت پروتئین انتقالی و بدون صرف انرژی در جهت شیب غلظت وارد میان یاخته میشوند.
آنزیمهای لازم برای تجزیه مالتوز برخلاف آنزیمهای لازم برای تجزیه لاکتوز درون باکتری تولید میشوند.
4 )
باکتری تا هنگامیکه گلوکز وجود داشته باشد از لاکتوز و مالتوز بهعنوان منبع انرژی جهت تولید ATP استفاده نخواهد کرد.
پاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!