گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

به‌ترتیب کدام‌یک از مواد موجود در بزاق موجب تسهیل در بلع لقمه‌ی غذایی، شروع هضم نشاسته و باکتری زدایی می‌شوند؟

1 ) 

لیزوزیم _ موسین _ آمیلاز

2 ) 

موسین _ آمیلاز _ لیزوزیم

3 ) 

آمیلاز _ موسین _ لیزوزیم

4 ) 

موسین _ لیزوزیم _ آمیلاز

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بزاق حاوی مواد و آنزیم های متفاوتی است که هرکدام کارآیی خاص خود را دارند.از جمله ی این مواد میتوان به :

موسین : موجب لزج شدن لقمه ی غذایی و تسهیل در بلع آن میشود.

آمیلاز : آمیلاز موجود در بزاق موجب هضم نشاسته میشود.

لیزوزیم : موجب تخریب دیواره ی باکتری ها میگردد.

تحلیل ویدئویی تست

تحلیل ویدئویی برای این تست ثبت نشده است!

نادر شکفته جولاندان