گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

چرا نشاسته در سیب با وجود وجود قند، کمتر از سیب‌زمینی با لوگول واکنش می‌دهد؟

1 ) 

چون دمای سیب کمتر است

2 ) 

چون لوگول در سیب پخش نمی‌شود

3 ) 

چون سلولزِ سیب بیشتر است

4 )  چون نشاستهٔ سیب کمتر و تبدیل‌شده به قند است

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

سیب در روند رسیدن، نشاستهٔ خود را به قندهای ساده تبدیل می‌کند و مقدار کم نشاسته رنگ‌دهی ید را کاهش می‌دهد.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

محسن پاکروان