چرا نشاسته در سیب با وجود وجود قند، کمتر از سیبزمینی با لوگول واکنش میدهد؟
1 )
چون دمای سیب کمتر است2 )
چون لوگول در سیب پخش نمیشود3 )
چون سلولزِ سیب بیشتر استپاسخ تشریحی :
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.
چرا نشاسته در سیب با وجود وجود قند، کمتر از سیبزمینی با لوگول واکنش میدهد؟
1 )
چون دمای سیب کمتر است2 )
چون لوگول در سیب پخش نمیشود3 )
چون سلولزِ سیب بیشتر استمنتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!