گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  فرم معتبر نیست.

کدام گزینه ترتیب صحیح تغییرات را  درمراحل پختن نان  نشان می‌دهد؟

1 ) 

آرد کردن گندم (فیزیکی) ، مخلوط کردن با آب (فیزیکی) ، پختن (شیمیایی)

2 ) 

آرد کردن گندم (شیمیایی) ، مخلوط کردن با آب (شیمیایی) ، پختن (فیزیکی)

3 ) 

همه مراحل فیزیکی هستند

4 ) 

همه مراحل شیمیایی هستند

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

بیایید هر مرحله را جداگانه تحلیل کنیم:

مرحله 1: آرد کردن گندم - تغییر فیزیکی

فقط اندازه دانه‌های گندم کوچک می‌شود

جنس ماده (گندم) تغییر نمی‌کند

می‌توان آرد را دوباره به دانه تبدیل کرد (با چسباندن!)

مرحله 2: مخلوط کردن با آب - تغییر فیزیکی

آرد با آب مخلوط می‌شود و خمیر تشکیل می‌دهد

هنوز جنس مواد تغییر نکرده

می‌توان با خشک کردن دوباره آرد گرفت

مرحله 3: پختن - تغییر شیمیایی

گرما باعث تغییرات شیمیایی در پروتئین‌ها و نشاسته می‌شود

خمیر به نان تبدیل می‌شود

رنگ، بافت، بو و طعم تغییر می‌کند

نمی‌توان نان پخته را دوباره به خمیر تبدیل کرد

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!

سعید خاکساری