گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

اگر در فرآیند نگهداری، رطوبت و دما کنترل نشود، چه اثری بر FFA خواهد داشت؟

1 ) 

کاهش چشمگیر

2 ) 

بدون تغییر

3 )  افزایش به‌دلیل هیدرولیز روغن

4 ) 

کاهش به‌دلیل تبخیر

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

رطوبت و دمای بالا موجب هیدرولیز تری‌گلیسریدها و افزایش اسیدهای چرب آزاد (FFA) می‌شود.

تحلیل ویدئویی تست

منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!