گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!

کدام‌یک از مطالب زیر نادرست است؟

1 ) 

بین آمونیاک و هیدرازین، ترکیبی پایدارتر است که درصد جرمی هیدروژن در آن بیش‌تر است.

2 ) 

طعم و بوی رازیانه به طور عمده وابسته به ترکیبی است که میان مولکول‌های آن پیوند هیدروژنی تشکیل می‌شود.

3 ) 

در دارچین و زردچوبه به ترکیب یک آلدهید آروماتیک و یک کتون آروماتیک وجود دارد.

4 ) 

آنتالپی پیوند $O-H$ بیش‌تر از آنتالپی پیوند $N-H$ است.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

طعم و بوی رازیانه به طور عمده وابسته به یک اتر است که میان مولکول‌های آن، امکان تشکیل پیوند هیدروژنی وجود ندارد:

تحلیل ویدئویی تست

مرتضی اوحدی فر