گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
  آیا شما ربات هستید؟

می خواهیم تاثیر دما را بر حل شدن شکر در آب بررسی کنیم ، کدام گرینه صحیح تر است؟

1 ) 

در دو لیوان با آب و دما های متفاوت مقدار یکسان شکر میریزیم و زمان حل شدن را اندازه میگیریم.

2 ) 

در دو لیوان با مقدار آب یکسان و دمای متفاوت مقدار یکسان شکر میریزیم و زمان حل شدن را اندازه میگیریم.

3 ) 

در دو لیوان با مقدار آب متفاوت ، دمای یکسان ، مقدار یکسان شکر میریزیم و زمان حل شدن را اندازه میگیریم.

4 ) 

در دولیوان با مقدار آب یکسان و دما های یکسان مقادیر متفاوتی شکر میریزیم و زمان حل شدن را اندازه میگیریم.

پاسخ تشریحی :
نمایش پاسخ

چون فقط میخواهم تاثیر دما را بررسی کنیم بنابراین فقط دما را تغییر میدهیم و مقدار آب و شکر ثابت نگه میداریم.

تحلیل ویدئویی تست

زهرا رفعتی