کدام یک از گزینههای زیر صحیح نیست؟
1 )
یکی از ویژگیهای مخلوط این است که اجزای تشکیل دهندۀ آن خواص خود را حفظ میکنند.
2 )
PH شیر کمتر از 7 است.
3 )
آلیاژها محلولهای جامد در جامد هستند.
مقدار حل شدن نمک در آب با افزایش دما کاهش مییابد.
گاما رو نصب کن!
جستجو
پربازدیدها: #{{ tag.title }}
به پاس اعتمادی که به گاما داشتی، ما اشتراک ویژهای رو برات فعال کردیم تا بدون هیچ نگرانی از محدودیت زمانی، از سرویسهای ویژه گاما استفاده کنی.
اگه به اطلاعات بیشتری نیاز داری راهنمای تغییرات جدید رو ببین.
از همراهیت با گاما سپاسگزاریم.
با تقدیم احترام
با سپاس! گزارش شما ثبت شد.