پودمان 1: اثر فرایند بر کیفیت مواد غذایی
                                دانش فنی تخصصی
                دوازدهم
                متوسطه دوم فنی
                                    صنایع غذایی (کشاورزی)
                
                            
        
        
        
        
        
میزان نابودی تریپسین به چه عاملی بستگی دارد؟
1 )
تعداد ذرات
2 )
ارزش تغذیه ای
3 )
بازدارنده ها
زمان حرارت
تحلیل ویدئویی تست
منتظریم اولین نفر تحلیلش کنه!
 
     
                 
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                         
                                                     
                                                                        