سوالات تستی مجازی علوم تجربی پایه هشتم (فصل های 1 و 2)
فصل 1: مخلوط و جداسازی مواد
فصل 2: تغییرهای شیمیایی در خدمت زندگی
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
گاهی اوقات در هنگام آشپزی در آشپزخانه ناگهان روغن موجود در ظرف شعلهور میشود. در چنین شرایطی ریختن آب بر روی روغن شعلهور وضعیت را خطرناکتر میکند، زیرا در این حالت آب به سرعت بخار شده و روغن در حال سوختن را نیز با خود به هوا میبرد. یکی از روشهای مناسب برای خاموش کردن چنین آتشی گذاشتن درب بر روی ظرف غذاست. در این روش کدام ضلع مثلث آتش حذف شده است؟

