آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

با توجه به واکنشهای ترموشیمیایی زیر در واکنش: $ClF(g)$ با $F_2(g)$ که منجر به تشکیل $ClF_3(l)$ میشود به ازای تولید 18/5 گرم محصول، چند kJ گرما مبادله میشود. $(F = 19,Cl = 35/5)$
${2ClF(g) + {O_2}(g) \to C{l_2}O(g) + O{F_2}(g)}\,\,\,\,\,\,\,\, {\Delta H = 167/5kJ} $
${2{F_2}(g) + {O_2}(g) \to 2O{F_2}(g)}\,\,\,\,\,\,\,\, {\Delta H = - 43/5kJ}$
${2Cl{F_3}(l) + 2{O_2}(g) \to C{l_2}O(g) + 3O{F_2}(g)}\,\,\,\,\,\,\,\, {\Delta H = 394/1kJ} $