آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

كداميک از مطالب زير دربارهٔ عوامل موثر بر سرعت واكنشها صحيح میباشد؟
الف - سوختن الياف آهن داغ و سرخشده در يک ارلن پر از اكسيژن (ماهيت اكسيژن)
ب - سوختن گرد آهن بر اثر پاشيدن و پخشكردن آن بر روی شعله (سطح تماس)
پ - تفاوت رنگ بين گنبدهای بارگاه ملكوتی امامان و طاق مسی مقبرهٔ حافظ (غلظت واكنشدهنده)
ت - سريعتر تجزيه شدن هيدروژن پراكسيد در حضور $KI$ (ماهيت واكنشدهنده)