آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
چند مورد از عبارتهای زير درست نيستند؟
الف) نخ، پس از مرحلهٔ فراوری به پارچهٔ خام تبديل میشود. ب) امروزه بخش عمدهٔ پوشاک را الياف طبيعی تشكيل میدهد.
پ) موفقيت صنعت نساجی در گرو تأمين الياف مورد نياز است. ت) در دههٔ اخير، پنبه كمترين سهم را در توليد الياف در جهان داشته است.

