آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد از مطالب زیر درستاند؟
ـ گرمای واکنش در فشار ثابت، هم ارز آنتالپی واکنش است.
ـ برای ساخت یک گرماسنج لیوانی، داشتن یک دماسنج الزامی است.
ـ با گرماسنج بمبی، گرمای واکنش را در فشار ثابت میتوان اندازه گرفت.
ـ آنتالپی بسیاری از واکنشها را میتوان به روش گرماسنجی اندازه گرفت.