آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چه تعداد از عوامل زیر، سبب کاهش سرعت واکنش $2{{H}_{2}}{{O}_{2}}(aq)\to 2{{H}_{2}}O(l)+{{O}_{2}}(g)$ میشود؟
● افزايش فشار ● كاهش دمای محلول
● كاهش غلظت مولی هيدروژن پراكسيد ● اضافه كردن آب به ظرف واكنش
● افزودن چند قطره پتاسيم يديد