آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد از عبارتهای زیر صحیح است؟
آ) نگهداری اغلب مواد غذایی در سردخانهها برای فراهم کردن محیط سرد، خشک و تاریک به منظور جلوگیری از فاسد شدن میباشد.
ب) خشک کردن میوهها و تهیهٔ ترشی از آنها، روشهایی سنتی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی است.
پ) بستهبندی روغنهای مایع در ظروف کدر باعث جلوگیری از جذب نور و افزایش زمان ماندگاری آنها میشود.
ت) نمک سود کردن مانع رشد میکروبها و فساد مواد غذایی میشود.