گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
هوش و استعداد معلمی 1403/07/1

آزمون هوش و استعداد معلمی ویژه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان | کنکور ریاضی 1403

دوره دوم متوسطه- نظری کنکور سراسری علوم ریاضی هوش و استعداد معلمی اردیبهشت 1403 مشاهده نمونه سوال
شامل مباحث:
  تعداد سوالات: 20
  سطح دشواری: سخت
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 40 دقیقه

آزمون هوش و استعداد معلمی ویژه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان | کنکور ریاضی 1403
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: کنکور سراسری
بروزرسانی شده در 1 مهر 1403
  

پرتودهی غذاها فرایندی است که شامل فرآوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسم‌ها می‌شود. پرتودهی باعث افزایش عمر غذاها و مانع از گسترش میکروارگانیسم‌ها به خصوص در غذاهای با خطر بالای فساد مانند گوشت می‌شود. در حال حاضر، مصرف غذاهای پرتودهی شده در 40 کشور رایج است. غذاهایی که پرتودهی شده‌اند، با برچسب «Rudra» مشخص می‌شوند. 

کدام مورد زیر، در صورتی که صحیح فرض شود، نمی‌تواند دلیلی برای رایج نشدن غذاهای پرتودهی شده در سایر کشورها باشد؟