آزمون هوش و استعداد معلمی ویژه داوطلبان دانشگاه فرهنگیان | کنکور ریاضی 1403
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

پرتودهی غذاها فرایندی است که شامل فرآوری غذاها با امواج نامرئی انرژی که باعث از بین رفتن میکروارگانیسمها میشود. پرتودهی باعث افزایش عمر غذاها و مانع از گسترش میکروارگانیسمها به خصوص در غذاهای با خطر بالای فساد مانند گوشت میشود. در حال حاضر، مصرف غذاهای پرتودهی شده در 40 کشور رایج است. غذاهایی که پرتودهی شدهاند، با برچسب «Rudra» مشخص میشوند.
کدام مورد زیر، در صورتی که صحیح فرض شود، نمیتواند دلیلی برای رایج نشدن غذاهای پرتودهی شده در سایر کشورها باشد؟