گاما رو نصب کن!

{{ number }}
اعلان ها
اعلان جدیدی وجود ندارد!
کاربر جدید

جستجو

پربازدیدها: #{{ tag.title }}

میتونی لایو بذاری!
شیمی (2) 1399/02/15

آزمون آنلاین عوامل مؤثر بر سرعت واکنش های شیمیایی و محاسبه سرعت واکنش

متوسطه دوم نظری یازدهم علوم تجربی شیمی (2) بهمن
شامل مباحث:
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
  تعداد سوالات: 15
  سطح دشواری: متوسط
  شروع: آزاد
  پایان: آزاد
  مدت پاسخگویی: 22 دقیقه
آزمون نمره منفی دلرد

آزمون آنلاین عوامل مؤثر بر سرعت واکنش های شیمیایی و محاسبه سرعت واکنش
پیش نمایش صفحه اول فایل
نوع: آزمون چهارگزینه‌ای
ثبت شده در 15 اردیبهشت 1399
  

چند مورد از عبارت‌های زیر صحیح است؟

آ) نگهداری اغلب مواد غذایی در سردخانه‌ها برای فراهم کردن محیط سرد، خشک و تاریک به منظور جلوگیری از فاسد شدن می‌باشد.

ب) خشک کردن میوه‌ها و تهیهٔ ترشی از آن‌ها، روش‌هایی سنتی برای جلوگیری از فساد مواد غذایی است.

پ) بسته‌بندی روغن‌های مایع در ظروف کدر باعث جلوگیری از جذب نور و افزایش زمان ماندگاری آن‌ها می‌شود.

ت) نمک سود کردن مانع رشد میکروب‌ها و فساد مواد غذایی می‌شود.