آزمون مجازی نوبت اول علوم تجربی پایه هشتم | فصل 1 تا ۷
فصل 1: مخلوط و جداسازی مواد
فصل 2: تغییرهای شیمیایی در خدمت زندگی
فصل 3: از درون اتم چه خبر
فصل 4: تنظیم عصبی
فصل 5: حس و حرکت
فصل 6: تنظیم هورمونی
فصل 7: الفبای زیست فناوری
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

به چه دلیل در هنگام خوردن مقداری سوپ با استفاده از یک قاشق فلزی، مزه سوپ قابل تشخیص است، اما مزه قاشق فلزی تشخیص داده نمیشود؟ توضیح دهید.