آزمون نوبت دوم علوم تجربی هفتم | سری 9
فصل 1: تجربه و تفکر
فصل 2: اندازه گیری در علوم و ابزارهای آن
فصل 3: اتمها، الفبای مواد
فصل 4: مواد پیرامون ما
فصل 5: از معدن تا خانه
فصل 6: سفر آب روی زمین
فصل 7: سفر آب درون زمین
فصل 8: انرژی و تبدیلهای آن
فصل 9: منابع انرژی
فصل 10: گرما و بهینه سازی مصرف انرژی
فصل 11: یاخته و سازمان بندی آن
فصل 12: سفره سلامت
فصل 13: سفر غذا
فصل 14: گردش مواد
فصل 15: تبادل با محیط
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

نشاسته یکی از مواد مغذی بسیار مهم است. اگر خوب فکر کنید میبینید در بیشتر غذاهایی که ما به طور معمول از آنها استفاده میکنیم نشاسته وجود دارد. با توجه به اطلاعاتی که در مورد این مادهٔ غذایی ارزشمند دارید کدام یک از گزینههای زیر در مورد این ماده درست نمیباشد؟