آزمون هماهنگ ریاضی پایه ششم گرمسار | خرداد 1401
فصل 1: عدد و الگوهای عددی
فصل 2: کسر
فصل 3: اعداد اعشاری
فصل 4: تقارن و مختصات
فصل 5: اندازه گیری
فصل 6: تناسب و درصد
فصل 7: تقریب
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

شیر پرچرب دارای 4% چربی و شیر کم چرب دارای 1/5 درصد چربی است. اگر یک لیتر شیر پرچرب را با یک لیتر شیر کم چرب مخلوط کنیم، مخلوط حاصل دارای چند درصد چربی است؟