امتحان نهایی درس زیستشناسی (3) رشته تجربی نوبت خرداد ۱۴۰۱
فصل 1: مولکولهای اطلاعاتی
فصل 2: جریان اطلاعات در یاخته
فصل 3: انتقال اطلاعات در نسلها
فصل 4: تغییر در اطلاعات وراثتی
فصل 5: از ماده به انرژی
فصل 6: از انرژی به ماده
فصل 7: فناوریهای نوین زیستی
فصل 8: رفتارهای جانوران
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد، در ارتباط با عاملی که طی گوارش در انسان به واسطه مخلوط شدن با غذا، آن را به تودهای قابل بلع تبدیل میکند، درست است؟
الف) ژنهای مسئول تولید آن، همواره فعالاند.
ب) میتواند تحتتأثیر محرک شرطی قرار گیرد.
ج) جزیی از مکانیسم دفاعی بدن محسوب میشود.
د) تولید آن همواره، به صورت آگاهانه تنظیم میشود.