آزمون مجازی درس 5 سلامت و بهداشت دوازدهم | بهداشت و ایمنی مواد غذایی
دوره دوم متوسطه- نظری
دوازدهم
علوم تجربی
سلامت و بهداشت
آذر
شامل مباحث:
درس 5: بهداشت و ایمنی مواد غذایی
تعداد سوالات: 15
سطح دشواری:
متوسط
شروع:
آزاد
پایان:
آزاد
مدت پاسخگویی:
15 دقیقه
رایگان
3,000 تومان
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
پیش نمایش صفحه اول فایل
نور، حرارت، رطوبت و زمان از عوامل ............. هستند که سبب ایجاد فساد در موادغذایی میشوند.