آزمون مجازی زیست شناسی دوازدهم تجربی | فصل 1: مولکول های اطلاعاتی
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چه تعداد از موارد زیر، در رابطه با آمینواسیدها صحیح است؟
الف) ماهیت شیمیایی هر گروه متصل به کربن مرکزی آنها، در شکل دهی به پروتئینها اثرگذار است.
ب) در طبیعت بیش از 20 نوع آمینواسید یافت میشود و تنها 20 نوع آن در تولید پروتئین ها به کار میروند.
ج) ویژگی منحصر به فرد هر یک از آنها، وابسته به وجود یک گروه آمینی و یک گروه اسیدی کربوکسیل میباشد.
د) آخرین آمینواسید هر زنجیرۀ پلی پپتیدی به هنگام شرکت در تشکیل پیوند پپتیدی، تنها یک هیدروژن از دست میدهند.