پربازدیدها: #{{ tag.title }}
یکم وقته که رفته
دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی
استان خراسان رضوی، شهر مشهد
هنرستان صنایع غذایی شهید یوسفی ناحیه 6 مشهد
این صفحه 1,911 بار بازدید شده
ساعت / روز | 10 - 8 | 12 - 10 | 14 - 12 | 16 - 14 | 18 - 16 | 20 - 18 | 22 - 20 | 24 - 22 |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
شنبه | ||||||||
یک شنبه | ||||||||
دو شنبه | ||||||||
سه شنبه | ||||||||
چهار شنبه | ||||||||
پنج شنبه | ||||||||
جمعه |
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
بهینه یابی شرایط استخراج عصاره قره قاط (Vaccinium macrocarpon) به روش خیساندن و بررسی اثر ضد باکتریایی آن
مقاله Probiotic potential of Lactobacillus strains isolated from Iranian traditional pickled garlic and using them in fermented olive