خانه
گاما

آزمون نوبت دوم فیزیک (2) پایه یازدهم رشتۀ ریاضی دبیرستان دکتر شریعتی | میمه - خرداد 1397

2
3/3 K
نشان
اشتراک
گزارش
آزمون نوبت دوم فیزیک (2) پایه یازدهم رشتۀ ریاضی دبیرستان دکتر شریعتی | میمه - خرداد 1397
5 صفحه

آزمون نوبت دوم فیزیک (2) پایه یازدهم رشتۀ ریاضی دبیرستان دکتر شریعتی | میمه - خرداد 1397

پاسخنامه ندارد

مخصوص رشتۀ ریاضی

آزمون نوبت دوم فیزیک (2) پایه یازدهم رشتۀ ریاضی دبیرستان دکتر شریعتی | میمه - خرداد 1397
نوبت دوم
درجه متوسط
تاریخ بروزرسانی:
1397/06/1

قانون نیروی الکتریکی و محاسبه نیروی وارد بر ذره

سلام میشه لطفا این سوال رو توضیح بدید 🧚🏻‍♀️ذره‌ای با بار الکتریکی 2 میکروکولن در یک میدان الکتریکی یکنواخت با شدت 30 هزار نیوتون بر کولن قرار دارد. نیروی الکتریکی وارد بر ذره را محاسبه کنید؟؟؟؟

Vida Bm
2
1405/07/22

علت تغییر بار میله پس از تماس در روش تماس چیست؟

بچه ها من یه سوال داشتم ،ما توی روش تماس میدونیم که دو جسم رسانا پس از تماس هم بار میشن ، مثلا فرض کن یه گوی خنثی از لحاظ بار الکتریکی داریم و به میله با بار منفی بهش تماس میدم ، میله بار منفی فرض میکنم دو تا الکترون از دست می‌دهد و به گویش خنثی می‌دهد ،گوی خنثی بارش منفی می‌شود چون دو تا الکترون از میله بار منفی گرفته و در نهایت میله و گوی با هم هم بار می‌شوند و دافعه بین آنها رخ میدهد ، اما سوال من اینجاست که وقتی دو الکترون از میله گرفته می‌شود و به گوی داده میشود ،چرا میله بارش مثبت نمیشود ( چون الکترون از دست داده)

ثنا خانم
2
1405/07/16

اختلاف انرژی در مدار ایده‌آل کجا صرف شده است

در یک مدار ایده‌آل که از اتصال یک باتری ایده‌ال با مقاومت درونی صفر، به یک خازن تشکیل شده انرژی ذخیره شده در خازن 1/2qv خواهد بود و کاری که باتری برای انتقال این بار انجام داده qv است، با توجه به پایستگی انرژی و نبود اتلاف انرژی در مدار بفرمایید این اختلاف انرژی در کجا صرف شده است؟

محمد خروجی
2
1405/07/13

روش حل سوالات فیزیک یازدهم‌مبحث مکانیک

این سوال رو هرکی مطمئنه لطفا درست و کامل توضیح بدین ممنون میشم

Frtnj Zara
1
1405/06/14

آیا اثر انگشت نزدم و برگه نمره می‌گیرد؟

سلام من سر امتحان نهایی فیزیک یازدهم استرس داشتم حفاظت آزمون هم بهم استامپ نداد رو برگه های فیزیکم اثر انگشت نزدم الان برگمو واسه تصحیح نمیفرستن؟

صبا محسنی
2
1405/05/24

نمودار بار خازن بر حسب ولتاژ و مفهوم مساحت زیر نمودار

اگر بار الکتریکی خازن را بر حسب ولتاژ رسم کنیم . نمودار آن چگونه خواهد بود ؟ مساحت زیر نمدار بیانگر چیه ؟

ابوالقاسم کریمی
1
1405/05/9

آیا نمره به دلیل تغییر جهت جریان در سوال فیزیک نهایی داده می‌شود؟

سلام.... من تو سوال 13 امتحان فیزیک نهایی بخاطر بی دقتی جریان رو وارونه اون جریانی که خود سوال داده بود دیدم..... فک میکنم اگه جهت جریان رو وارونه در نظر بگیریم سوال رو درست حل کردم... سوال 1/25 بارم داشت..... بنظرتون نمره‌ای برا من تعلق میگیره ؟

Uor olla
2
1405/05/7

در مورد صحت پاسخ و بارم بندی امتحان فیزیک یازدهم

دوستان اگر سوالی در مورد میزان صحت پاسختان در امتحان فیزیک ونحوه بارم بندی دارید در اینجا بیان کنید.در خدمت شما خواهم بود به امید خدا.

محمد ناصح احدی
3
1405/05/4

روش موثر مطالعه در یازدهم فیزیک

بهترین روش خوندن برای یازدهم چیه؟ چه نکاتی رو باید تو ورودی یازدهم رعایت کنیم و حدوده مطالعه چطوریه؟

سلاله نادرلو
4
1405/05/4