خانه
گاما

برنامه جمع بندی مطابق آزمون های جامع ویژه مرحله اول کنکور انسانی 1403

4
6/2 K
نشان
اشتراک
گزارش
برنامه جمع بندی مطابق آزمون های جامع ویژه مرحله اول کنکور انسانی 1403
10 صفحه

برنامه جمع بندی مطابق آزمون های جامع ویژه مرحله اول کنکور انسانی 1403

پاسخنامه ندارد

این برنامه مطالعاتی توسط رتبه 491 کنکور انسانی و دانش آموختگان دانشگاه فرهنگیان در جهت جمع بندی و مطالعه کامل تمامی دروس انسانی منطبق با آزمون های شبیه ساز و جامع برای تمامی داوطلبان رشته انسانی نگاشته شده تا بتوانند در اندک زمان باقی مانده تا کنکور طی یک ماه جمع بندی و مرور و تورق ثمربخشی از مباحث کنکور داشته باشند. ؛ این برنامه شامل استاندارد ترین و متعادل ترین برنامه مطالعه و جمع بندی است که در 10 صفحه با توضیحات کامل تنظیم و ارائه شده است. شروع بازه اصلی این برنامه از 11 فروردین تا 5 تیر ماه (حدود 1 ماه است)

برنامه جمع بندی مطابق آزمون های جامع ویژه مرحله اول کنکور انسانی 1403
تحقیق و کنفرانس
درجه متوسط
تاریخ بروزرسانی:
1403/01/4

سلام وقتتون بخیر من توی درس فیزیک به شدت از برنامه

سلام وقتتون بخیر من توی درس فیزیک به شدت از برنامه ام عقب افتادم و خیلی عقبم جوری که هنوز خیلی از تست های کولن رو نزدم و کار نکردم، مشاورم طبق بودجه بندی ماز گفت که چون ازمون 29 ابان از برآیند میدان های الکتریکی از همونجا شروع کنم به دقیق خوندن و تست زدن بعدش برگردم کولن رو تکمیل کنم، ایا این کار درسته به نظرتون؟

Sara FS

شمام مثل من هستین؟ از معدل های 20 پایه های قبل بودم

شمام مثل من هستین؟ از معدل های 20 پایه های قبل بودم اما همین ابتدای سال اول دبیرستان دارم با یه مقدار افت مواجه میشم مشاوره ای راجب به نحوه خوندن بگید فعلا هنوز شرایط رو متوجه نیستم.

Farzin Fa
2
7 ساعت قبل

Glumsemak زنده ای دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟?

Glumsemak زنده ای دختر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🤧

Peo ny

سلام این نمرات خوبن؟ برای مهر ماه ؟ ریاضی 18 از 20

سلام این نمرات خوبن؟ برای مهر ماه ؟ ریاضی 18 از 20 زیست 20 فارسی 16/75 دینی 19/5 جغرافیا 19/5 شیمی19/5

Aria For Iran
3
19 ساعت قبل

درود به همگی بچه های دهم تجربی ،چه کتابایی امسال گرفتید

درود به همگی بچه های دهم تجربی ،چه کتابایی امسال گرفتید و راضی بودید؟

Fatemeh Ra

سلام دوستان وقتتون بخیر، در رابطه با موضوع زیر ازتون

سلام دوستان وقتتون بخیر، در رابطه با موضوع زیر ازتون کمک میخوام اگه چیزی در این باره میدونید بهم بگید من مدرسه ی نمونه قبول نشدم و خب این مدرسه ای که الان داخلش هستم متوجه شدم که یکی از معاونینش خیلیییی سال معاون همون مدرسه ی نمونه بوده و ازش پرسیدم گفتم که آزمون تکمیل ظرفیت چجوری هست و برگزار میشه یانه، و گفتش که‌ این‌ آزمون هر سال برگزار میشه ولی باید ببینیم مدرسه ی نمونه اون سال برای یازدهم آزمون برگزار میکنه یا دوازدهم یعنی با توجه به نیازشون فقط برای یکیشون یعنی یا یازدهم یا دوازدهم آزمون برگزار میکنه، ولی دیگه نتونستم ازشون بپرسم که چقدر احتمال داره برای سال بعد که من یازدهمی هستم آزمون یازدهم برگزار بشه یعنی چقدر احتمال داره که برای دوازدهم برگزار نشه و برای یازدهم که من میخوام آزمون بدم برگزار بشه ممنون میشم اگه چیزی میدونید راهنماییم کنید

Melika Sa
1
10 ساعت قبل

چطور عقب‌افتادگیِ ناشی از تابستان و حجم کلاس‌ها را

چطور عقب‌افتادگیِ ناشی از تابستان و حجم کلاس‌ها را جبران کنم؟ (یازدهم تجربی) سلام و وقت بخیر، من دانش‌آموز پایه یازدهم رشته تجربی هستم. متأسفانه به خاطر مقداری سهل‌انگاری و کم‌کاری در تابستان، از همان ابتدای سال تحصیلی با مقداری عقب‌افتادگی وارد پاییز شدم. حالا وضعیت به این شکل شده که علاوه بر جبران اون عقب‌افتادگیِ قبلی، حجم بالای کلاس‌های مدرسه و کلاس‌های آنلاینِ فوق‌برنامه از یک طرف، و تلاش برای رسیدن به تست‌ها و بودجه‌بندی آزمون از طرف دیگر، کاملاً من رو تحت فشار گذاشته است. مسئله اینجاست که: 1. اگر بخواهم به کلاس‌ها و عقب‌افتادگی‌های قبلی برسم، از بودجه‌بندی آزمون‌ها عقب می‌افتم. 2. اگر بخواهم به زور خودم رو به آزمون برسانم، تکالیف و درس‌های کلاس‌ها روی زمین می‌مانند و یادگیری‌ام ناقص می‌شود.سوال من از شما این است با توجه به اینکه بخشی از این انباشتگی به خاطر تابستان است، چطور می‌توانم یک «برنامه جبرانی» اصولی بنویسم که هم‌زمان درس‌های عقب‌مانده تابستان، کلاس‌های فعلی و بودجه‌بندی آزمون‌ها را مدیریت کند؟ چه استراتژی‌ای برای پیشروی پیشنهاد می‌کنید؟ پیشاپیش از راهنمایی‌تان سپاسگزارم.

نگین محرابی
1
17 ساعت قبل

درود نمرات مهرم ایناست: فیزیک 18، شیمی 18.25،هندسه

درود نمرات مهرم ایناست: فیزیک 18، شیمی 18.25،هندسه 12.5، ریاضی 20، عربی 19،جغرافیا 19.75، دینی 17.5، زبان 19.5 ادبیات هم هنوز نمره اش نیومده ولی به احتمال زیاد 16، 17 شدم. فکر نکنم بالای 17 شده باشم چون غلط هام رو حساب کردم. بنظرتون همچین معدلی برا مهر اوکیه؟ وای وقتی به نمره هندسه نگاه می کنم دلم میخواد خودمو پرت کنم از برج ایفل پایین.

Kk Ss
8
1405/08/15

خواهشا مسخرم نکنید ولی خیلی میترسم از دانشگاه رفتن

خواهشا مسخرم نکنید ولی خیلی میترسم از دانشگاه رفتن از ی شهر بزرگتر نمیدونم چرا حس میکنم برم اونجا همه ازم داف تر پولدار ترن

Asra Aaaa
3
1405/08/14