آزمون آنلاین فصل 2 شیمی یازدهم | آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژن دار و آنتالپی سوختن
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.
برای پختن کامل یک تکه گوشت به $1/6 \times {10^3}kJ$ گرما نیاز است. اگر تنها 10 درصد از انرژی واکنش زیر برای پختن گوشت استفاده شود، چند گرم گاز متان مصرف شده است؟ ($H = 1,C = 12g.mo{l^{ - 1}}$)
$2N{H_3}(g) + 2C{H_4}(g) + 3{O_2}(g) \to 2HCN(g) + 6{H_2}O(g)$