آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد از مطالب زیر درست است؟
الف) با تلاش شیمیدانها در طول چند دهه، انواع گوناگونی از الیاف ساختگی بر پایهٔ نفت، شناسایی و تولید شده و جایگزین الیاف طبیعی گردید.
ب) الیاف ساختگی از واکنش بین مواد شیمیایی در شرکتهای پتروشیمی تولید میشوند.
پ) از الیاف ساختگی افزون بر تهیهٔ پارچه و پوشاک به طور گسترده در تهیهٔ انواع پوششها، فرش، پرده و ... استفاده میشود.
ت) حدود نیمی از لباسهای تولیدی در جهان از پنبه تهیه میشود.
ث) مونومر سازنده الیاف گلوکز، سلولز میباشد و پنبه از…