آزمون شیمی (2) یازدهم مرحله دوم پایش مدارس تیزهوشان | اردیبهشت 1403
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
تمرینهای دورهای فصل 2
فصل 3: پوشاک، نیازی پایان ناپذیر
قسمت 1: مفاهیم اولیه تولید پوشاک
قسمت 2: الیاف و درشت مولکولها
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

چند مورد از مطالب زير درستاند؟
الف) ردپای غذا همانند ردپای كربن دیاكسيد و آب دو چهرهٔ آشكار و پنهان دارد.
ب) چهرهٔ آشكار ردپای غذا شامل همهٔ منابعی است كه در تهيهٔ غذا از آغاز تا سر سفره سهم داشتهاند.
پ) سهم توليد گاز كربن دیاكسيد در ردپای غذا به مراتب بيشتر از سوختن سوختها در خودروها، كارخانهها و ... است.