نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

در کدام واکنشهای زیر از کاتالیزگر استفاده میشود؟
آ) تولید اتانول در مقیاس صنعتی از اتن و آب
ب) واکنش میان برم و اتن
پ) واکنش میان هیدروژن و 1- هگزن