نمونه سؤالات تستی آمادگی کنکور سراسری شیمی (2) یازدهم رشتۀ تجربی و ریاضی | فصل 2: در پی غذای سالم
فصل 2: در پی غذای سالم
قسمت 1: مفاهیم اولیه ترموشیمی
قسمت 2: جاری شدن انرژی گرمایی و گرماشیمی
قسمت 3: آنتالپی، آنتالپی پیوند، گروههای عاملی اکسیژندار و آنتالپی سوختن
قسمت 4: اندازهگیری آنتالپی واکنشها با روش گرماسنجی و قانون هس
قسمت 5: آهنگ و سرعت فرایندهای شیمیایی
قسمت 6: غذا، پسماند و ردپای آن
لطفا برای اطمینان از عملکرد و تجربه بهتر از مرورگرهای مدرن و به روز مانند کروم یا فایرفاکس استفاده کنید.

کوچکترین یاختههای زیستی برای زنده ماندن و تولیدمثل باید به اندازهای باشد تا بتواند DNA، مولکولهای پروتئینی و بعضی اندامکها را در خود جای دهد. سطح یاختهای مناسب، برای برآوردن نیازهای یاخته مانند ورود مواد از محیط و دفع مواد زائد به بیرون یاخته، تعیینکنندهٔ اندازهٔ یاخته است. برخی یاختهها مانند یاختههای معده با تغییر شکل خود، نسبت سطح به حجم خود را تغییر میدهند تا تبادل مواد به راحتی و با سرعت بیشتری رخ دهد.
اگر یک یاخته بزرگ بتواند 8 یاخته کوچک (همانند شکل) را در خود جای دهد،…